Final Exam Sem 3

Assalamualaikum semua. ^_^

    Sudah terlalu lama Atikah tidak update blog. Terlalu sibuk rasanya. Haha. Kalau mau dikenangkan sekarang, Atikah sekarang dalam keadaan rumit. Mau tau kenapa? Hehe. Asrama puteri (ASPURI) tiada air semenjak Ahad lepas. Susah juga kan hidup tanpa air ni. Kadang-kadang tu, Atikah terpaksa mandi di sekolah atau pun terpaksa mengambil air di bawah naik ke atas.

    Bukan ini yang sebenarnya nak Atikah cerita. Hehe. Sorry. Berbalik kepada tajuk, hari ini bermulalah final exam untuk sem 3. Wow! Sem 3 rupanya Atikah ni sudah. Cepatnya masa berlalu. Tidak apa, 2 tahun lagi Atikah di sini. Masih belum terfikir nak sambung di mana.

    Atikah exam amali dulu. Hari ni iaitu 14 Mei, besok 15 Mei dan hari Isnin iaitu 19 Mei. Exam teori pula bermula hari Khamis iaitu 22 Mei, Isnin iaitu 26 Mei dan Rabu iaitu 28 Mei. Wow! Exam kali ini unik sedikit sebab banyak masa cuti. Haha. Exam banyak selang beberapa hari. Apa-apa pun, semoga exam kali ini keputusan Atikah lagi baik dari sebelumnya. Amin

Sampai di sini sahaja. Wassalam. ^_^


0 comments:

Post a Comment