Dating dengan gimpshop

dialog bersama ath dan ikah...

jam berapa ko dating dengan gs?
baru ja setengah jam tadi

buat apa?!~
mendekatkan hati kami~!

curang dengan photoshop eh~...
ee~ mana da

so?
dia jauh berbeza dari photoshop my love

Y?
banyak sebab laa.. dan paling aku tak puas hati.. aku tak tau mana layer style.. xda ka?

ko nak buat apa dengan layer style tuu?
macam-macam laa!

bagi la contoh sikit...
gradient overlay!

macam la xda dalam gs tu..
ee.. ada la.. tp complicated sangat dari ps...

jadi ko give up la ni..
ahh? me? give up?
---
jeng jeng.... walaupun bukan seperti yang aku inginkan. tapi ini dah cukup bagus untuk aku.. aku dah bersunguh-sungguh ni wei... gambar wathiqah dari blog atikah.. ini untuk atikah la ni.. sebab jadi seorang kakak yang sporting..







Ini adalah n3 yang Atikah copy dari Athime kat link ini

Atikah nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kat Athime kerana buat n3 ni untuk Atikah....