Contest Si Comel 2



Ini adalah contest yang ke-2 bagi contest SI COMEL. Pada contest yang pertama Atikah menang dapat tempat ke-2, dan sekarang ni Atikah ikut lagi contest Si Comel kali ke-2. Pemenangnya hanya satu saja, dan hadiahnya ialah baju netQueen. Syarat untuk menyertai contest ini ialah:

  1. Haruslah menjadi members netQueen. Sila daftar disini.
  2. Buat 1 n3 berkenaan contest ni dan pastikan ada link back ke www.netqueen.com.my
  3. Letak banner yg comel kt ats tu di tepi side bar blog anda & di dalam n3 contest anda ...harus ada link back ke n3 ini.
  4. Hantarkan SEKEPING sahaja gambar Si Comel anda yg comel itu dgn berpakaian (gambar yang di edit tidak diterima ).
  5. N3 contest hendakla diakhiri dgn " T-SHIRT EDISI TERHAD netQueen SPONSORED BY www.netqueen.com.my"
  6. Submit link n3 pd comment box n3 ini shja sebelum 3 May 2010 @ 10.30pm

Caranya:
  1. Msti mempunyai blog sendiri..
  2. Contest bermula 5 Mei 2010 - 18 May 2010 @ 10.30pm
  3. Kelayakan umur peserta adalah 1 - 12 tahun sahaja.
  4. Penyertaan anak sendiri, anak jiran, anak sedara, adik atau kenalan anda juga kami terima.
  5. Berikan butir-butir peribadi kanak-kanak tersebut seperti nama penuh, nama panggilan, tarikh lahir, sekolah, ceritakan kenapa anda pilih gambar tersebut dan nama pengirim.
  6. Hantar penyertaan anda dengan subjek email SI COMEL 2 kepada contest@netqueen.com.my
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Ajak rakan-rakan anda undi memberi undi kepada Si Comel anda kerana pemenang adalah berdasarkan undian tertinggi.

Kepada anda yang telah menghantar email gambar SI COMEL 2 sila tinggalkan komen "saya dah hantar penyertaan Si Comel 2" di sini

Sebarang pertanyaan sila emailkan kepada contest@netqueen.com.my


Ini gambar adik Atikah:


Nama penuh : Nurwathiqah Masturah Binti Abbas
Nama panggilan: Wathiqah
Tarikh lahir: 24 Jun 2006
Sekolah: Tadika Al-Iman, W.P Labuan

Atikah pilih gambar ni sebab, Atikah tengok bila adik Atikah bergambar dengan senyumannya pastu tengok atas nampak comel.... Tak taulah bagi korang... Bagi Atikah comel larr, tengok apa larr adik Atikah tu hah??? Hihihihi....

Akhir sekali :
T-SHIRT EDISI TERHAD netQueen SPONSORED BY www.netqueen.com.my





0 comments:

Post a Comment